INTELLIGENT MOTION | JUIST BEWEGEN

Ongeacht of je bewegingsdoel sportief is, preventief of om je gezondheid te verbeteren, ben je er steeds bij gebaat dat je bewegingen efficiënter gebeuren. Door je dagelijkse bewegingsroutine, je beroepsbezigheden of je gebrek aan ‘beweegtijd’ ben je sinds je kindertijd immers een groot deel van je bewegingsmogelijkheden verloren.

Intelligent Motion reactiveert die verloren mogelijkheden. De hoofdbedoeling is om de bewegingsvrijheid duurzaam te optimaliseren door tijdens de bewegingscoaching het lichaam als geheel aan het werk te zetten.

Bij Kiné Lisp willen we jong/oud, sportief/ niet-sportief terug leren bewegen.
Pijn ergens in het lichaam heeft gevolgen voor de rest van het lichaam. Dit kan zijn door overbelasting van bepaalde spieren, vermoeidheid, spanning, burn-out etc.

Misschien ligt de oorzaak zelfs op een andere plaats. Om je pijn te bestrijden of om je te laten revalideren na een trauma of een ingreep focussen we ons niet enkel op de pijnplek, maar zoeken we een langdurige oplossing door heel het lichaam te laten bewegen.

Bij Kiné Lisp combineren we sportkinesitherapie met intelligent bewegen. Pas als je lichaam al zijn beweegmogelijkheden efficiënt kan benutten, is het mogelijk om op sportief vlak optimaal te presteren. Met Intelligent Motion bewegingscoaching spreken we je volledige potentieel aan en reactiveren we verloren beweegmogelijkheden. Zo krijgt je lichaam alle middelen ter beschikking om sterker en sneller te worden.

Door de sterke combinatie van kinesitherapie, manuele therapie, myofasciale therapie en intelligent bewegen kunnen we onze patiënten een ijzersterk doel geven:  gezond en pijnvrij bewegen, met een minimale kans op herval! Momenteel zijn al onze therapeuten zich aan het specialiseren binnen dit concept.

intelligent motion
intelligent motion