HOLISTISCHE MASSAGE

Wat je mag verwachten?

Je voelt je niet lekker in je vel. Je zit vaak in je hoofd.  Je hebt nare ervaringen achter de rug. Of je wil gewoon heel bewust even verbinding maken tussen je lichaam en hoofd.  Dan is holistische massage iets voor jou.

Dit is een zachte vorm van massage die wordt gegeven vanuit het hart. Je wordt tijdens zo’n massage tot diepe ontspanning gebracht. We laten de energie weer stromen en voeden vooral die plekjes die het meest nood hebben aan hernieuwde energie. Ook worden op die manier (mogelijke) emotionele, psychische en fysieke spanningen verminderd.

Holistische massage gaat immers over (weer) verbinding maken met je lichaam, het gaat om ‘zijn’, uit je hoofd en (terug) in je lichaam. Het gaat over genieten, bewust worden, (zelf)liefde, je lichaam in haar totaliteit ervaren en alle zintuigen laten ontwaken. Waar wacht je nog op?

Ontmoeten we elkaar voor het eerst? Dan voorzie ik graag een half uurtje extra om elkaar wat te beter te leren kennen.

Prijs: €80/uur

€35 voor een verkennend gesprekje (30min.) voor je je eerste massage ontvangt

Meer info? Contacteer me even op het nummer: +32 468 42 31 42 of via email lichaamsbewustwording@gmail.com

“Ik ben de afgelopen periode aan aantal keer bij Vera geweest voor een holistische massage. Ik werd naar haar doorverwezen door mijn kinesist- en orthomoleculaire therapeut, doordat ik het de afgelopen jaren best zwaar heb gehad zowel op emotioneel als fysiek vlak. Zij ondervond aan mij dat ik mijn emoties niet goed kan/kon loslaten, en door haar ervaring met een holistische massage leek dit haar ook echt iets waar ik nood aan had. 

Ik was best zenuwachtig toen ik voor ’t eerst bij Vera kwam. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten en wat er ging gebeuren. 

Ik ben iemand die graag controle heeft over alles wat er met mijn lijf gebeurd en ben absoluut niet goed in loslaten. Door de massages die Vera mij gaf ben ik beginnen leren om dat wel te doen. Na de eerste massage nog niet, maar de keren daarna ben ik echt beginnen voelen dat er vanalles aan het veranderen was. Zowel fysiek (minder pijn) als mentaal (meer zelfvertrouwen) voelde ik mezelf veel sterker. Zo heb ik sindsdien veel minder last van mijn nekklachten en voel ik mij oprecht veel zelfzekerder. Door de emoties die ik heb kunnen loslaten is er ruimte vrijgekomen voor nieuwe dingen in mijn leven. Je staat gedurende de twee uurtjes die je bij haar bent voortdurend stil bij je eigen lichaam. Alle aandacht gaat naar jou. Hierdoor kom je tot een volledige ontspanning. Door de aanrakingen die ze jou geeft komen er emoties vrij, die echt als een bevrijding aanvoelen. Emoties die al jaren vastzitten en die je enorm wat last bezorgen, komen door dit soort massages vrij. Dat is zalig en voelt echt als een opluchting.

Ik ben heel blij dat ik bij Vera terecht gekomen ben. Bovendien geeft ze tijdens het beginnend- en afsluitend gesprekje dat ze met jou voert, de kans jouw wensen met haar te delen en aan te geven waar jij behoefte aan hebt. Jou verwachtingen en grenzen worden op voorhand heel goed en duidelijk besproken waardoor je je meteen ook veel meer op je gemak gaat voelen. Aan het einde van de massage krijg je ook de ruimte om te delen met haar wat je maar wil. Dat sluit de massage op een fijne manier af.

Linde Vercammen, Vorselaar

Holistische massage