ONTSPANNINGSMASSAGE

Stress ervaar je in allerlei soorten en gradaties. De drukte van het dagelijks leven even ontvluchten is niet altijd zo gemakkelijk: meestal hoopt stress zich op en kan dat heel wat lichamelijke klachten met zich meebrengen. Bovendien kan een slechte houding tijdens het werken, veel uren in de wagen doorbrengen of een lichamelijke job die veel van je vergt hier nog extra toe bijdragen. Maar zelfs al heb je een job die niet veel van je lichaam vergt: geestelijke stress heeft ook een effect op je lichaam. Het is belangrijk om tijdig te ontspannen. Alleen is het niet altijd zo eenvoudig om meteen tot rust te komen. Ontspanningsmassages zijn daarom ideaal!

Wat is een ontspanningsmassage?

Ontspanningsmassages zijn er specifiek op gericht om je lichaam en geest helemaal tot rust te brengen. Het is de ideale manier om stress je lichaam te laten verlaten. Het is bovendien niet hetzelfde als een deep tissue massage: die herstelt je spieren – die dieper liggen – terwijl een ontspannende massage de buitenste lagen van je spierweefsel behandelt.

Het is een erg rustige massage die je lichaam op een kalme manier laat ontspannen. Op die manier bereik je ook mentale ontspanning. Bovendien zijn dit soort massages er niet alleen om klachten op te lossen, maar werken ze ook preventief: wanneer je regelmatig een ontspanningsmassage ondergaat zal je lichaam dit gevoel van relaxatie ‘onthouden’. Zo vermijd je toekomstige klachten.

Waarom een ontspanningsmassage?

Stress is natuurlijk een erg breed begrip en kan heel wat verschillende uitwerkingen hebben op je lichaam. Daar kunnen deze lichamelijke klachten bij horen:

  • (Chronische) gewrichtspijn
  • Pijnlijke spieren
  • Rugpijn
  • Pijn aan nek en schouders
  • Hoofdpijn

Dankzij een ontspanningsmassage worden deze klachten verzacht en is het mogelijk dat ze op termijn (tijdelijk) verdwijnen.

Zoals gezegd hoef je deze klachten niet te hebben om te kiezen voor een ontspanningsmassage. Als je gewoon wilt ontspannen, je lichaam wilt trakteren of tijdelijk je stress wilt vergeten is zo’n massage ideaal.

Hoe verloopt een ontspanningsmassage?

Anderhalf uur lang wordt je lichaam getrakteerd op pure relaxatie. Dat gebeurt met oliën en diverse massagetechnieken die erop gericht zijn om jouw lichaam volledig tot rust te laten komen. Zijn er bepaalde spiergroepen waar je last van hebt? In een eerste gesprek overlopen we de aandachtspunten bij jouw massage. Op die manier worden de klachten die je hebt meteen op de juiste manier aangepakt. Voor 60 euro per uur zorgt massagetherapeute Vera ervoor dat jouw stress oplost als sneeuw voor de zon.

Hoe boek ik een ontspanningsmassage?

Massagetherapeut Vera van Schoor neemt je mee naar de pure relaxatie. Ze gelooft enorm in de kracht van massage en een persoonlijke behandeling waarbij je je weer helemaal bewust wordt van je eigen lichaam. Bovendien biedt ze nog diverse andere soorten massages aan.

Wil je graag een afspraak maken voor een ontspannende massage? Contacteer Vera telefonisch op 0468 423 142 of gebruik onze handige online agenda.

ontspanningsmassage lier
ontspanningsmassage therapeut
ontspanningstherapie lier