DIEPTEMASSAGE/DEEP TISSUE MASSAGE

Dieptemassage (deep tissue massage) helpt bij chronische en acute bewegings- of pijnklachten

Deze massage is bijzonder effectief  om zowel chronische als acute  bewegings- of pijnklachten te verhelpen. De blokkades in je lichaam worden aangepakt zodat je opnieuw beweeglijker wordt, je weefsel soepeler aanvoelt en je pijnklachten verminderen.  Een dieptemassage is ook ideaal om spieren en spiergroepen los te maken en zodoende de knelling van gevoelszenuwen te verkleinen. Hierdoor kunnen specifieke klachten zoals o.a. oogpijn, oorsuizingen, duizeligheid verholpen worden.
Deze massage verhelpt niet alleen je huidige pijnklachten maar werkt ook preventief zodat pijn in de toekomst kan vermeden worden.

Enkele voorbeelden van indicaties:

  • Rug- en nekpijn
  • Hoofdpijn
  • Overbelasting van spieren door bv. sport, werk, stress,…
  • Tenniselleboog/golfelleboog
  • Kniepijn

Wat mag je verwachten?

Allereerst geef ik je de tijd om te vertellen wat er speelt. Vervolgens neem je plaats op de massagetafel. Ik begin met een zachtere massage om de spieren op te warmen. Ondertussen voel ik waar er spanning zit in je lichaam. Ik werk intuïtief, dus niet volgens een bepaalde volgorde.

Geleidelijk aan werk ik dieper in op het spierweefsel.  Ten allen tijde mag je aangeven wanneer het te hard is. Technieken die ik gebruik bij een diepte massage zijn onder andere stretching, kneding, fricties, triggerpoint massage en diepe stimulatie met elleboog of handen. De nodige druk wordt uitgeoefend op de pijnlijke spiergroepen of delen van je lichaam die vast zitten.

Hierdoor krijg je een betere doorbloeding van spieren en bindweefsel, je spierspanning neemt af en je lichaam voelt weer ontspannen en soepel.

Hoeveel tijd trek je uit voor een dieptemassage?

De massage duurt ong. 50 minuten.

Je krijgt voor en na nog rustig de tijd om aan te komen en je terug klaar te maken. Reken er in je agenda een 10-tal minuutjes bij.

Tarief: €55

Er is voor dieptemassage geen tussenkomst voorzien van het ziekenfonds. Een voorschrift van een arts is niet nodig.

Benieuwd naar dieptemassage? Neem contact op met massagetherapeute Vera via 0468 423 142 of gebruik onze handige online agenda.

Kiné Lisp, jouw kinesist in Lier

Dieptemassage Lier
Dieptemassage Therapeut