Natalie Verboven kinesist

Natalie Verboven
Kinesitherapie & Bekkenbodemkinesitherapie

Basisopleiding: Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie.

Specialisatie: Bijzondere beroepsbekwaamheid manuele therapie en erkend myofasciaal therapeut (dry needling van triggerpunten) – Bijzondere beroepsbekwaamheid Pelvische reëducatie en perinatale kinesitherapie i.o.

Bijzondere interesse: Bekkenbodemreëducatie (man, vrouw, kind), pre- en postnatale kinesitherapie (zwangerschapsbegeleiding).Letsels van de onderste ledematen, sportletsels, in het bijzonder atletiek, post-operatieve revalidatie.

Gebeten door sport en geboeid door de medische wereld, was de keuze voor een opleiding Kinesitherapie eigenlijk vanzelfsprekend voor mij. Omdat ik bovendien zelf niet van blessureleed gespaard bleef, besef ik maar al te goed hoe belangrijk het is om niet alleen pijnvrij te kunnen sporten, maar ook zonder pijn door het leven te kunnen gaan. Jong of oud, sportief of niet, voor iedereen vinden we aangepaste oplossingen. Zo zorgen we er samen voor dat je zelf controle krijgt over je klachten. Want jouw doel, daar gaat het om!


03 334 17 44
 |
 info@kinelisp.be

Lise Van daele
Bekkenbodemkinesitherapie

Basisopleiding: Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie en Master in de seksuologie.

Specialisatie: Bijzondere bekwaamheid in de pelvische reëducatie en de perinatale kinesitherapie.

Binnen de kinesitherapie is er niets wat mij zo hard intrigeert als de boeiende wereld van bekkenbodem-gerelateerde klachten. Als bekkenbodemkinesitherapeute aan de slag gaan was dan ook een logisch stap. Hierbij vind ik een professionele en persoonlijke benadering met duidelijke informatie erg belangrijk. Geen enkel onderwerp is taboe en ik zoek graag samen met jou naar de beste aanpak.


03 334 17 44
 |
 info@kinelisp.be

Rebecca Brando kinesist

Rebecca Brando
Kinesitherapie & o
rthomoleculaire therapie

Basisopleiding: Master in de bewegingswetenschappen en lichamelijke opvoeding en Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie.

Specialisatie: Bijzondere beroepsbekwaamheid manuele therapie, erkend myofasciaal therapeut (dry needling van triggerpunten), orthomoleculair therapeut, klinisch PNI-therapeut (i.o.) 

Bijzondere interesse: Rug- en nekklachten, schouderklachten, bekkenlast tijdens en na de zwangerschap, kaakklachten (TMD), hoofdpijn, postnatale kinesitherapie.

Met mijn diploma van Lichamelijke Opvoeding en mijn verleden van competitie gymnastiek, hou ik er van om zowel iemand opnieuw juist te leren bewegen als om met sporters te werken. Ik geloof steevast in de kracht van ‘juist bewegen’, een multidisciplinaire aanpak en een gepaste oplossing voor elke (pijn)klacht. Hierbij staat een actieve benadering centraal!


03 334 17 44
|
info@kinelisp.be

Linde Geerts
Kinesitherapie

Basisopleiding: Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie.

Specialisatie: revalidatie van musculoskeletale aandoeningen en sportkinesitherapie

Bijzondere interesse: sportrevalidatie, blessures van de onderste ledematen, nek-en rugklachten, postoperatieve revalidatie.

Ik wist altijd dat ik iets wilde studeren waarbij ik anderen zou kunnen helpen. De keuze om het beroep als kinesitherapeut uit te voeren, lag voor de hand omwille van mijn ruime interesse in sport en de medische wereld. Door goed naar jouw verhaal te luisteren, stel ik een persoonlijke behandeling op maat op. Hierbij kies ik voor een professionele en actieve behandeling waarbij je zelf deel uit maakt van het revalidatieproces. Iedereen is welkom bij mij, samen gaan we aan de slag en streven we steeds naar jouw doelen.


03 334 17 44
 |
 info@kinelisp.be

Lien Lacour
Kinesitherapie 

Basisopleiding: Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie.

Specialisatie: revalidatie van musculoskeletale aandoeningen en sportkinesitherapie

Bijzondere interesse: sportrevalidatie, nek-en rugklachten, blessures van de bovenste en onderste ledematen, postoperatieve revalidatie, sportletsels bij tennis, volleybal, voetbal, atletiek, hockey.

Ik heb altijd al graag mensen willen helpen. En met een liefde voor sport en beweging was de studiekeuze dan ook snel gemaakt. Ik weet zelf hoe lastig het is om door pijn of een blessure niet te kunnen doen wat je graag doet. Vanuit een vraaggesprek en onderzoek bepalen we samen een behandelplan waarbij je zelf de touwtjes in handen hebt. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een actieve revalidatie zowel op korte als lange termijn het meeste effect heeft. Een actieve aanpak zal dan ook aan de basis liggen van de behandeling. Met een gepast oefenprogramma en een geïndividualiseerd behandelplan help ik je graag verder!


03 334 17 44
 |
 info@kinelisp.be

Emelie De Ceuster
Kinesitherapie

Basisopleiding: Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie

Specialisatie: musculoskeletale en sportkinesitherapie

Bijzonder interesse: rug- en nekklachten, schouderklachten, neurologische revalidatie, stress-gerelateerde klachten, longrevalidatie…

Van nature ben ik enorm geboeid in de mens in zijn totaliteit. Tijdens het intake gesprek zal ik grondig naar je klacht(en) luisteren en deze onderzoeken. Op die manier willen we niet enkel de klachten verminderen, maar ook de oorzaak aanpakken. We gaan op zoek naar de aanpak die het best bij jou als persoon past. Zo kan je terug vrij bewegen en de beste versie van jezelf worden. Eveneens werk ik halftijds bij To Walk Again waar chronisch neurologische revalidatie centraal staat. Hiervoor kan je dus ook bij mij terecht.


03 334 17 44
|
info@kinelisp.be

Tine Janssens
Groepslessen: small group training

Basisopleiding: Master Bewegingswetenschappen

Specialisatie: Postgraduaat Functional Training

Sporten met bijzondere interesse: Atletiek – competitie met focus op middellange afstand (800m – 1500m)/Skiën (winter)/Volleybal, fitness, tennis,… (verleden)

Op jonge leeftijd ondervond ik zelf de voordelen van sport, zowel mentaal als fysiek. Ik sportte recreatief, nadien ook competitief, wat nog steeds het geval is. Een leven lang sporten is het liefste wat wil ik, op welk niveau dan ook. Daarom ga ik bewust met mijn lichaam om, in de hoop het zo lang mogelijk gezond te kunnen houden. Dit heeft me geleid naar de interesse en keuze voor sport en wetenschap qua opleiding. In onze huidige maatschappij waarin veel stilgezeten wordt, komt het belang van (juist) bewegen stilaan meer en meer op de voorgrond. Daarom vind ik het een noodzaak om zoveel mogelijk mensen op een positieve manier aan te zetten tot sporten. Want elk lichaam verdient het om fit en gezond te zijn!


0485 17 33 45
|
in2motionlier@gmail.com

Vera Van Schoor
Massagetherapeut

Opleidingen: o.a. stoelmassage, holistische massage, drukpuntmassage, dieptemassage, tantramassage, Chi Nei Tsang

Bijzondere interesses: holistische massage & dieptemassage

Geïnspireerd door mijn eigen ervaringen, ben ik me doorheen de jaren alsmaar meer gaan toeleggen op massage. Zo geraakte ik gepassioneerd door de wonderlijke kwaliteiten en mogelijkheden van massage.

Telkens weer wordt ik geraakt door de kracht van massage: hoe aanraking je weer energie kan schenken, hoe helend ze kan zijn voor lichamelijke klachten, hoe ze je weer volop van het leven kan laten genieten, wanneer je je weer ten volle bewust wordt van je lichaam. Hoofd en lichaam weer met elkaar verbinden, één laten worden. Dat is wat mij tot leven brengt en ik begeleid je graag in dat proces om weer dichter bij jezelf te komen zodat je je emoties weer ten volle kan én mag voelen en je energie weer volop mag stromen.

Want wat is er mooier dan vanuit de veiligheid die ik je bied, weer volop jezelf te mogen én te durven zijn? Heel welkom om zelf te komen proeven en te genieten van de kracht van massage.

0468 423 142 | lichaamsbewustwording@gmail.com

Meer info ivm massages vind je hier.