Natalie Verboven kinesist

Natalie Verboven
Kinesitherapie

Basisopleiding: Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie.

Specialisatie: Erkend manueel therapeut en erkend myofasciaal therapeut (dry needling van triggerpunten)

Bijzondere interesse: Letsels van de onderste ledematen, sportletsels, in het bijzonder atletiek, post-operatieve revalidatie, pre- en postnatale kinesitherapie (zwangerschapsbegeleiding).

Gebeten door sport en geboeid door de medische wereld, was de keuze voor een opleiding Kinesitherapie eigenlijk vanzelfsprekend voor mij. Omdat ik bovendien zelf niet van blessureleed gespaard bleef, besef ik maar al te goed hoe belangrijk het is om niet alleen pijnvrij te kunnen sporten, maar ook zonder pijn door het leven te kunnen gaan. Jong of oud, sportief of niet, voor iedereen vinden we aangepaste oplossingen. Zo zorgen we er samen voor dat je zelf controle krijgt over je klachten. Want jouw doel, daar gaat het om!


03 334 17 44
 |
 info@kinelisp.be

Sarah Vlaisloir kinesist

Sarah Vlaisloir
Kinesitherapie

Basisopleiding: Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie.

Specialisatie: Erkend manueel therapeut, erkend myofasciaal therapeut (dry needling van triggerpunten), zwangerschapskinesitherapie, kaak- en temporomandibulaire klachten

Bijzondere interesse: Rug- en nekklachten, rugscholing, hoofdpijn, kaakproblemen, pre- en postnatale kinesitherapie (zwangerschapsbegeleiding), evenwichtsproblemen veroorzaakt door het binnenoor (Benigne Paroxysmale Positie Vertigo of ‘BBPV’).

Al heel mijn hele leven ben ik gepassioneerd door sport, beweging en het menselijk lichaam. Dat heeft me dan ook geïnspireerd om kinesitherapie te gaan studeren en mensen te verlossen van hun klachten. Heb je last van rug- of nekpijn, een sportblessure, pijnlijke gewrichten of evenwichtsproblemen? Dan zorg ik er met een behandeling op maat voor dat het onevenwicht en de pijn verdwijnt! Door me frequent bij te scholen, blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en behandeltechnieken. Als kersverse moeder heb ik in het bijzonder veel aandacht voor peri-natale kine (lees: de voorbereiding op en het herstel na een bevalling). Tot snel in de praktijk!


03 334 17 44
 |
 info@kinelisp.be

Jasper Vanderheyden kinesist

Jasper Vanderheyden
Kinesitherapie

Basisopleiding: Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie.

Specialisatie: Erkend manueel therapeut en erkend myofasciaal therapeut (dry needling van triggerpunten).

Bijzondere interesse: Rug- en nekklachten, schouderklachten, post-operatieve revalidatie, krachttraining/personal coaching

Als kinesitherapeut heb je de troeven om samen met de patiënt je doel te bereiken. Dit is wat ons beroep zo mooi maakt! Een goed contact met en respect voor de patiënt staan dan ook overduidelijk centraal. Van fanatieke sporters tot personen op leeftijd, bij mij ben je altijd welkom en zal je met uiterste zorg en kwaliteit behandeld worden. Samen kiezen we de juiste weg naar een klachtenvrij leven!


03 334 17 44
|
info@kinelisp.be

Lise Van daele
Bekkenbodemkinesitherapie

Basisopleiding: Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie en Master in de seksuologie.

Specialisatie: Bijzondere bekwaamheid in de pelvische reëducatie en de perinatale kinesitherapie.

Binnen de kinesitherapie is er niets wat mij zo hard intrigeert als de boeiende wereld van bekkenbodem-gerelateerde klachten. Als bekkenbodemkinesitherapeute aan de slag gaan was dan ook een logisch stap. Hierbij vind ik een professionele en persoonlijke benadering met duidelijke informatie erg belangrijk. Geen enkel onderwerp is taboe en ik zoek graag samen met jou naar de beste aanpak.


03 334 17 44
 |
 info@kinelisp.be

Emelie De Ceuster
Kinesitherapie

Basisopleiding: Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie

Specialisatie: musculoskeletale en sportkinesitherapie

Bijzonder interesse: rug- en nekklachten, schouderklachten, neurologische revalidatie, stress-gerelateerde klachten, longrevalidatie…

Van nature ben ik enorm geboeid in de mens in zijn totaliteit. Tijdens het intake gesprek zal ik grondig naar je klacht(en) luisteren en deze onderzoeken. Op die manier willen we niet enkel de klachten verminderen, maar ook de oorzaak aanpakken. We gaan op zoek naar de aanpak die het best bij jou als persoon past. Zo kan je terug vrij bewegen en de beste versie van jezelf worden. Eveneens werk ik halftijds bij To Walk Again waar chronisch neurologische revalidatie centraal staat. Hiervoor kan je dus ook bij mij terecht.


03 334 17 44
|
info@kinelisp.be

Rebecca Brando kinesist

Rebecca Brando
Kinesitherapie & o
rthomoleculaire therapie

Basisopleiding: Master in de bewegingswetenschappen en lichamelijke opvoeding en Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie.

Specialisatie: Erkend manueel therapeut, erkend myofasciaal therapeut (dry needling van triggerpunten), orthomoleculair therapeut, klinisch PNI-therapeut (i.o.) 

Bijzondere interesse: Rug- en nekklachten, schouderklachten, bekkenlast tijdens en na de zwangerschap, kaakklachten (TMD), hoofdpijn, postnatale kinesitherapie.

Met mijn diploma van Lichamelijke Opvoeding en mijn verleden van competitie gymnastiek, hou ik er van om zowel iemand opnieuw juist te leren bewegen als om met sporters te werken. Ik geloof steevast in de kracht van ‘juist bewegen’, een multidisciplinaire aanpak en een gepaste oplossing voor elke (pijn)klacht. Hierbij staat een actieve benadering centraal!


03 334 17 44
|
info@kinelisp.be

Kaatje Molenberghs Yoga

Kaatje Molenberghs
Zwangerschapsyoga

Opleidingen: Integrale Zwangerschapsyoga, acupressuur, rebozo-technieken, verbindende communicatie, Birth Into Being, Anna Verwaal, Spinning Babies, postnatale yoga.

Kaatje volgde de jaaropleiding Integrale Zwangerschapsyoga aangeboden door Lut Van Melle. Ze is overtuigd van de integrale aanpak van deze yoga, die zowel oefeningen voor tijdens de zwangerschap aanbiedt, een degelijke voorbereiding op het gebruik van yogaoefeningen tijdens de bevalling en een voorbereiding op een bewuste en een natuurlijke bevalling. Sinds twee jaar is ze ook doula of bevallingscoach, waarbij ze koppels mentaal voorbereidt op de bevalling en de effectieve geboorte begeleidt.

In het kader van beide opleidingen volgde ze verschillende bijscholingen zoals acupressuur, rebozo-technieken, verbindende communicatie, Birth Into Being, Anna Verwaal, Spinning Babies, postnatale yoga, enzovoort.

Haar eindwerk ging over de sensuele geboorte of hoe vrouwelijke sensualiteit kan ontstaan en kan bijdragen aan een natuurlijke bevalling. Sensualiteit is dan ook haar stokpaardje.

“If a woman doesn’t look like a goddess during labor, then someone isn’t treating her right.”

0472 94 01 22 | kaatjemolenberghs@yahoo.com

https://kaatjemolenberghs.be

Vera Van Schoor
Massagetherapeut

Opleidingen: o.a. stoelmassage, holistische massage, drukpuntmassage, dieptemassage, tantramassage, Chi Nei Tsang

Bijzondere interesses: holistische massage & dieptemassage

Geïnspireerd door mijn eigen ervaringen, ben ik me doorheen de jaren alsmaar meer gaan toeleggen op massage. Zo geraakte ik gepassioneerd door de wonderlijke kwaliteiten en mogelijkheden van massage.

Telkens weer wordt ik geraakt door de kracht van massage: hoe aanraking je weer energie kan schenken, hoe helend ze kan zijn voor lichamelijke klachten, hoe ze je weer volop van het leven kan laten genieten, wanneer je je weer ten volle bewust wordt van je lichaam. Hoofd en lichaam weer met elkaar verbinden, één laten worden. Dat is wat mij tot leven brengt en ik begeleid je graag in dat proces om weer dichter bij jezelf te komen zodat je je emoties weer ten volle kan én mag voelen en je energie weer volop mag stromen.

Want wat is er mooier dan vanuit de veiligheid die ik je bied, weer volop jezelf te mogen én te durven zijn? Heel welkom om zelf te komen proeven en te genieten van de kracht van massage.

0468 423 142 | lichaamsbewustwording@gmail.com

Meer info ivm massages vind je hier.

Mubutu praktijkhond

Mobutu
Praktijkhond

het team van Kine Lisp in Lier op de foto