SPORTKINESITHERAPIE

Dat sport belangrijk is voor het menselijk lichaam, is wetenschappelijk al veel bewezen. Niet alleen als dagelijkse of wekelijkse ontspanning, maar ook voor eventuele therapie.

Daarom bieden we een aantal behandelingen aan voor patiënten die om medische redenen niet optimaal aan sport kunnen doen. Samen krijgen we je terug in vorm!

Onze behandelingen voor sporters

Sportkinesitherapie: maak een afspraak

Ondervind je last bij het sporten, heb je een blessure opgelopen, of lijd je aan steeds terugkerende rugklachten? Met de hulp van onze deskundige kinesitherapeuten en hun advies en oefeningen kan je voortaan gericht werken aan je revalidatie. Maak vandaag nog een afspraak – dat kan telefonisch via 03 334 17 44 of door onze handige online agenda te gebruiken.

SPORTKINESITHERAPIE

Bij Kiné Lisp behandelen onze sportkinesitherapeuten zowel acute traumatische letsels als chronische overbelastingsletsels bij sporters.

[Meer lezen]

SPORTREVALIDATIE

Een snelle terugkeer naar de sport is de hoofdreden waarom sporters aan sportrevalidatie beginnen.

[Meer lezen]

MEDISCHE FITNESS

Heb je last van een chronische aandoening zoals diabetes, artrose, hart- en vaatziekten, rug- en nekpijn of fibromyalgie, en ondervind je hierdoor bewegingsproblemen in je dagelijkse leven?

[Meer lezen]

RUGSCHOOL

Een belangrijk onderdeel van rugrevalidatie is leren om je rug juist te gebruiken.

[Meer lezen]