CORONA-UPDATE: GROEPSLESSEN GAAN NIET DOOR. ZWANGERSCHAPSYOGA EN MAMA-BABY BOOTCAMP GAAN ONLINE DOOR!

Dat beweging belangrijk is, weten we allemaal. Maar doen we dat wel kwalitatief?

Om je een duwtje in de juiste richting te geven, biedt Kiné Lisp samen met B-Fit sinds juni 2019 ook Small Group Trainingen aan.

Zo willen wij, in samenwerking met B-Fit, mensen op weg zetten naar zelfstandig sporten in een sportcentrum of sportclub.

Bij deze sporttrainingen is iedereen welkom die graag wil bewegen. Het voornaamste is dat je gemotiveerd bent en er zin in hebt, de rest komt vanzelf!

Bij onze Small Group Trainingen vind je voor ieder wat wils. Heb je geen goede conditie? Al jaren niet gesport? Onze physical coaches passen het niveau van de training volledig aan jouw capaciteiten aan. Vooraan in de 20, of al op pensioen? Bij Kiné Lisp sport, zweet, lach en train je op jouw persoonlijke niveau.

WAT?

  • Je maakt onderdeel uit van een geweldige groep sportievelingen die elkaar aansporen en motiveren.
  • Je krijgt oefeningen volledig op maat. Het doel is namelijk om je hartslag te verhogen, maar op een leuke manier. Afhankelijk van je leeftijd, conditie en krachtniveau passen we de oefeningen aan, zodat je optimaal aan het werk kan.
  • Onder het toeziend oog van een gekwalificeerde personal coach ben je zeker van een veilige en verstandige training. Bovendien geeft de trainer jou ook deskundig advies over de verschillende bewegingen die je gedurende de training uitvoert.
  • Bij het inschrijven krijg je gratis voedingsadvies, een uitgebreide startgids en toegang tot onze applicatie.

WAAR?

Bovenste zaal bij Kiné Lisp

WANNEER?

Elke woensdag vanaf 26/6/2019 van 18u-19u

PRIJS

  • Een eerste les is een gratis proefbeurt.
  • 10-beurtenkaart: 125 euro
  • Losse beurten: 15 euro

INFO & INSCHRIJVEN

Interesse in onze kwalitatieve bewegingslessen? Neem dan zeker contact met ons op, of schrijf je in via olivier@bfitpersonaltraining.be of info@kinelisp.be.

Let op, want de plaatsen zijn beperkt! Wees er snel bij, zodat je zeker bent van een plekje in onze enthousiaste sportklas.

bfit lier
bfit kine lisp lier
bfit kine lisp