Lieve patiënten,

De volgende richtlijnen zijn al zeker tem 19/04 geldig!

Consult in de praktijk:

Omwille van het Covid-19 virus zijn wij momenteel bevoegd dringende gevallen in de praktijk zelf te behandelen. Dit betekent: klachten zouden aanzienlijk kunnen verergeren indien deze niet behandeld worden.

Indien je denkt dat je een dringende behandeling in de praktijk nodig hebt, gelieve per mail een korte omschrijving van je klacht te geven en dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug. Omdat momenteel de praktijk niet continu bemand is, kan je het best mailen! Indien je naar de praktijk komt voor een behandeling hanteren wij de strikte hygiënische maatregelen! Belangrijk: breng zelf een eigen grote handdoek mee!!

Consult via telefoon of video:

Vanaf heden bieden wij ook online consulten aan, deze worden volledig terugbetaald door de mutualiteit!

Voor meer informatie: mail info@kinelisp.be (voorkeur) of bel 03/3341744 (indien we niet opnemen, spreek iets in). Mails en voicemails worden binnen 24u, buiten zaterdag en zondag,
behandeld!

Zwangerschapsyoga gaat wél door!

Kaatje geeft lessen online aan verminderde prijs! Voor meer info en inschrijven kaatjemolenberghs@yahoo.com of kijk https://www.kinelisp.be/specialisaties/yoga/.

Mama baby bootcamp gaat wél door!

Sarah en Karen geven de mama-baby bootcamp door aan verminderde prijs! Voor meer info en inschrijven info@kinelisp.be of kijk hier: https://www.kinelisp.be/specialisaties/mama-baby-bootcamp/.

Alvast bedankt voor je medewerking!
Team Kine lisp