GESPECIALISEERDE BEHANDELINGEN

Bij Kiné Lisp kan je terecht voor een hele reeks gespecialiseerde behandelingen. Afhankelijk van jouw noden bepalen wij samen met jou welke behandeling we kunnen doorlopen.

Met deskundig advies staan onze kinesitherapeuten je bij in je herstel. Met de hulp van professionals krijg je de geschikte behandeling en oefeningen voor jouw klachten.

Onze specialisaties

Gespecialiseerde behandelingen: maak een afspraak

Moet je binnenkort een operatie ondergaan, ben je zwanger, of heb je andere klachten die een gespecialiseerde behandeling vereisen? Onze ervaren kinesitherapeuten staan je graag met raad en daad bij. Maak vandaag nog een afspraak – dat kan telefonisch via 03 334 17 44 of door onze handige online agenda te gebruiken.

PRE- EN POSTNATALE KINESITHERAPIE

Prenatale kinesitherapie is een vorm van zwangerschapskine die je helpt om je lichaam voor te bereiden op de bevalling.

[Meer lezen]

BEKKENBODEMKINESITHERAPIE

Deze specifieke niche binnen de kinesitherapie is een specialisatie die zich toespits op de behandeling van bekkenbodemdysfuncties bij zowel mannen, vrouwen en kinderen.

[Meer lezen]

BEKKENPIJN TIJDENS EN NA DE ZWANGERSCHAP

Bekkenpijn kan optreden tijdens de zwangerschap, maar kan net zo goed ontstaan tijdens de bevalling. Daarnaast blijft deze in sommige gevallen ook voortduren in de periode na de bevalling.

[Meer lezen]

KAAKPIJN EN KAAKKLACHTEN

Kaakpijn is een veelvoorkomende aandoening bij mensen tussen de 20 en 40 jaar. Mogelijke oorzaken hiervan zijn stress, problemen met het kaakgewricht of overbelasting van het kauwstelsel voor een kortere of langere tijd.

[Meer lezen]

HYPERVENTILATIE

We leven in hyperventilation times: de maatschappij is erg veeleisend en draait veelal rond prestatie en rendement. Door daarvoor voortdurend in overdrive te gaan, putten we ons lichaam uit.

[Meer lezen]

CHRONISCH PELVISCH PIJN SYNDROOM

Chronische pelvische pijn is een verzamelnaam voor chronische niet te verklaren pijn in de abdominale en pelvische regio. Onder deze noemer zijn verschillende diagnoses mogelijk.

[Meer lezen]

ORTHOMOLECULAIRE THERAPIE/kPNI

Orthomoleculaire therapie is nauw verbonden met Klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI). KPNI is dé holistische behandelingsmethode van de 21ste eeuw.

[Meer lezen]

PRE- EN POSTOPERATIEVE REVALIDATIE

Revalideren in aanloop naar of naar aanleiding van een recente operatie? Door je op voorhand via pre-operatieve sessies te informeren over de pijn en wat er zal gebeuren, zal de postoperatieve revalidatie vlotter gaan.

[Meer lezen]

MAMA-BABY BOOTCAMP

Ben je die zwangerschapskilo’s nog niet kwijt? Of wil je gewoon graag terug in vorm geraken? Onze mama-baby-bootcamp is een reeks groepslessen specifiek voor pas bevallen vrouwen.

[Meer lezen]